Pakmaya primește certificarea Best Buy pentru drojdia cu cel mai bun raport calitate-preț

550 VIZUALIZĂRI

Anul acesta, Pakmaya a fost desemnat brandul cu cel mai bun raport calitate – preț pe segmentul drojdiei proaspete în România. Certificarea vine din partea ICERTIAS (International Certification Association GmbH), ca urmare a rezultatelor noului sondaj Best Buy Award General III 2019/2020*.

Distincția are la bază voturile a 1.200 de români participanți. Aceștia au fost întrebați care este producătorul sau furnizorul de drojdie proaspătă care, conform experienţei personale sau a celor apropiați dumneavoastră,  oferă cel mai bun raport calitate – preţ pe piaţa românească. În acest sens, majoritatea răspunsurilor au fost în favoarea Pakmaya, singurul producător din România, motiv pentru care vă mulțumim vouă, tuturor celor care ne-ați votat!

Suntem onorați să primim această certificare, cu atât mai mult cu atestă importanța brandului nostru când vine vorba despre piața de drojdie de panificație. Mai mult decât atât, aceasta confirmă faptul că drojdia proaspătă Pakmaya oferă cea mai bună valoare pentru prețul plătit, comparativ cu alte branduri din industrie. De ce? Pentru că de 25 de ani îmbinăm tradiția și priceperea în produse de calitate care asigură succesul oricărei rețete, fiind alegerea voastră de încredere.

Pakmaya nu înseamnă doar bun, proaspăt și gustos, ci și amintiri dragi, arome pline de savoare și experiențe valoroase, lucru evidențiat și de voturile clienților noștri.  Încă o dată, mulțumim!

* Sondajul Best Buy Award 2019/2020 a avut loc în luna mai și a inclus un eșantion de 1.200 de utilizatori români de Internet cu vârste de peste 15 ani. Acesta a fost realizat prin metoda Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness (CAWI – DEEPMA) cu scopul de a cunoaște experiențele și părerile consumatorilor cu privire la produsele și serviciile care oferă cel mai bun raport calitate – preț.