BRIOȘE CU BROCCOLI

21 VIZUALIZARI | 3 săptămâni în urmă | Categorie: Aluaturi
BRIOȘE CU BROCCOLI
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

2 buc ouă
2 linguri sare
50 ml ulei de măsline
100 ml lapte
10 g amidon de porumb
250 - 300 g broccoli
1 lingură suc de lămâie
100 g brânză de vaci

MOD DE PREPARARE

Mixează bine ouăle împreună cu uleiul de măsline și laptele.
Într-un castron separat, amestecă făina cernută, amidonul de porumb și sarea.
Folosește o spatulă și amestecă de jos în sus ingredientele umede cu cele uscate.
Adaugă bicarbonatul stins cu zeama de lămâie și brânza de vaci și continuă amestecarea cu ajutorul spatulei.
Unge cu puțin ulei formele de brioșă.
Toarnă compoziția în formele de brioșă fără a depăși 2/3 din înălțimea fiecărei forme. Adaugă câte o floare de broccoli în mijlocul fiecărei forme.
Coace brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20 -25 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Următoarea rețetă
>