Brioșe cu piersici

84 VIZUALIZARI | 2 luni în urmă | Categorie: Desert
Brioșe cu piersici
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

150 g faină
100 g zahăr
60 ml lapte
50 g unt la temperatura camerei
1 buc ou
2 buc piersici tăiate cubulețe
1 - praf de sare

MOD DE PREPARARE

Într-un vas se pune zahărul pudră Pakmaya și untul și se amestecă folosind un mixer până devine cremă.
Se adaugă zahărul vanilinat Pakmaya, ouăle unul câte unul, laptele și se amestecă.
Când ouăle și zahărul sunt înglobate complet, se adaugă făină cernută, praful de copt și sarea și se amestecă. Cu ajutorul unei spatule se amestecă aluatul ușor.
Cu ajutorul unui pos sub formă conică (formă unui cornet), lingură pentru înghețată sau o lingură, se toarnă compoziția în forme de brioșe unse în prealabil cu ulei și tapetate cu făină sau în chese din hârtie, umplute 2/3.
Se adaugă bucățele de piersică peste compoziție.
Se coc la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 - 30 minute.