CĂPȘUNI GLAZURATE ÎN CIOCOLATĂ

19 VIZUALIZARI | 3 săptămâni în urmă | Categorie: Desert
CĂPȘUNI GLAZURATE ÎN CIOCOLATĂ
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

12 - 15 căpșuni proaspete
200 g ciocolată cu lapte
50 g ciocolată albă
50 ml frișcă lichidă
¼ linguriță ardei iute măcinat

MOD DE PREPARARE

Spală căpșunile cu apă rece, apoi șterge-le ușor cu un șervețel de bucătărie. Căpșunile trebuie sa fie complet uscate înainte să le glazurezi.
Topește ciocolata la bain-marie împreună cu frișca lichidă și ardeiul iute măcinat.
Înmoaie căpșunile proaspete în ciocolata topită, acoperind aproximativ ¾ din suprafața acesteia.
Ridică și rotește ușor pentru a scurge excesul de ciocolată.
Așază căpșunile glazurate pe o tavă și pune tava la frigider pentru aprox. 30 minute pentru a se întări ciocolata.
Poți orna căpșunile glazurate cu ciocolată albă.
POFTĂ BUNĂ!
Următoarea rețetă
>