Împletitură cu ciocolată nuci și coajă de portocale

84 VIZUALIZARI | 2 luni în urmă | Categorie: Aluaturi Desert Rețete video
Împletitură cu ciocolată nuci și coajă de portocale
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

500 g faină
200 ml apă caldă
150 ml lapte cald
200 g unt
1 lingură zahăr
100 g ciocolată neagră topită
coajă de portocală rasă
nuci
scorțișoară

MOD DE PREPARARE

Amestecați făina, zahărul și drojdia uscată Pakmaya cu laptele cald, untul și apa caldă.
Frământați timp de 10 minute până ce obțineți un aluat fin.
Acoperiți cu o pânză curată și lăsați aluatul să se odihnească pentru 30-45 de minute.
Împărțiți aluatul în 3 bucăți și întindeți fiecare bucată cu ajutorul unui sucitor.
Aplicați ciocolata neagră topită și presărați coaja de portocală, nuca și scorțisoara.
Tăiați în 6 fășii de 2 cm, asezați-le una peste alta 2 cîte 2 și împletiți cele 3 straturi.
Coaceți la 180 grade C pentru 20-30 de minute.
Pudrați cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Următoarea rețetă
>