Pâine fără gluten

583 VIZUALIZARI | 2019-10-02 12:36:28 | Categorie: Pâine
Pâine fără gluten
6 Persoane
TIMP DE PREGĂTIRE: 75 minute
TIMP DE COACERE: 45 minute
DISTRIBUIE
Difficulty
Mediu

INGREDIENTE

300 g apă
5 g gumă xanthan
5 g oțet
30 g ulei de măsline
2 buc ouă
7 g sare
500 g făină de orez

MOD DE PREPARARE

Adaugă 250 ml apă, uleiul de măsline, ouăle si oțetul în bolul mixerului.
Dizolvă drojdia uscată activă Pakmaya în 50 ml apă călduță și menține timp de 10 minute pentru ca celulele de drojdie să se activeze. Adaugă apoi în bolul mixerului.
Adaugă făina de orez si guma xanthan și mixează timp de 10 minute la viteză medie, până când obții un amestec omogen de consistență medie.
Adaugă compoziția în tăvi unse cu ulei și tapetate cu făină. Lasă la dospit timp de 45 minute. Pulverizează apă pe suprafața produsului.
Pune aluatul la cuptor la temperatura de 180°C timp de 45 min.
Următoarea rețetă
>