Pâine în tigaie

163 VIZUALIZARI | 5 luni în urmă | Categorie: Aluaturi Pâine
Pâine în tigaie
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

300 g faină
200 ml apă
1 linguriță sare

MOD DE PREPARARE

Într-un lighean puneți făina și sarea
Adăugați apa câte puțin, amestecând în același timp
Frământați câteva minute până când aluatul devine omogen
Divizați aluatul rezultat în 6 bucăți și modelați-le rotund
Încălziți o tigaie antiaderentă
Cu un sucitor întindeți o bucată de aluat până la o grosime de 3 mm
Puneți aluatul în tigaie și coaceți 30 sec pe o parte, iar apoi întoarceți-o rapid pe cealaltă parte
Când începe să se umfle, lăsați să se coacă 2 min, apoi întoarceți-o iarăși pe prima parte, pentru a avea o coacere și o culoare uniformă
Următoarea rețetă
>