PIZZA FĂRĂ GLUTEN

163 VIZUALIZARI | 5 luni în urmă | Categorie: Aluaturi
PIZZA FĂRĂ GLUTEN
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

200 g făină fără gluten
25 ml apă călduță
1 linguriță zahăr
1 lingură ulei
1 linguriță sare

Pentru umplutură:

suc de roșii
200 g mozzarella
150 g salam picant
100 g roșii cherry
2 linguri măsline negre
câteva frunze de busuioc

MOD DE PREPARARE

Pentru aluat, amestecă apa călduţă cu drojdia şi zahărul. Lasă 10 minute să crească.
Într-un vas pune făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Frământă până vei obține un aluat omogen, lasă-l la crescut o oră, la cald.
Întinde aluatul și pune-l într-o tavă unsă în prealabil cu puțin ulei.
Unge aluatul cu suc de roşii, pune ingredientele de la umplutură și coace pizza la cuptor pentru 25 de minute.
Înainte de servire, pune câteva frunzuliţe de busuioc.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>