Tort cu vișine și frișcă

99 VIZUALIZARI | 2 luni în urmă | Categorie: Desert Rețete video
Tort cu vișine și frișcă
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

3 buc ouă
225 g zahăr
100 ml lapte
100 g unt
250 g faină
1 linguriță cacao Pakmaya
150 ml lapte rece
sos de ciocolată

MOD DE PREPARARE

Mixați cele 3 ouă cu zahărul si adăugați laptele și untul.
Amestecați separat făina cu 1 plic de praf de copt Pakmaya și cu o linguriță de cacao Pakmaya, turnați peste compoziție si mixați.
Tunați compoziția în 2 tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 175 grade C pentru 20-30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Bateți spuma pentru deserturi cu gust de frișcă Pakmaya cu lapte și ornați unul dintre cele 2 blaturi.
Peste frișcă adăugați bucăți de vișine.
Puneți celălalt blat peste. Ornați-l cu frișcă și decorați tortul.
Turnați sos de ciocolată deasupra.