Brioșe cacao

525 VIZUALIZARI | 2019-05-28 12:54:46 | Categorie: Rețete video
Brioșe cacao
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru aluat:

2 buc ouă
250 ml lapte
300 g zahăr
250 ml ulei
1 plic praf de sare

Pentru decor:

1 cană lapte rece (250ml)
fulgi de ciocolată / ciocolată răzuită

MOD DE PREPARARE

Se bat ouăle împreună cu zahărul, după care se încorporează uleiul și laptele.
Peste făină se adaugă praful de copt, zahărul vanilat, cacaua și praful de sare. Ingredientele se încorporează uniform.
Peste ouăle bătute se adaugă amestecul de făină cu celelalte ingrediente și se omogenizează bine.
Compoziția se toarnă în forme. Brioșele se coc la temperatura de 180-220 C, timp de 25-35 minute.
Opțional, brioșele se pot orna cu spuma pentru deserturi și ciocolata.
Prepararea spumei pentru deserturi: Într-un vas înalt se pune laptele rece și praful de spumă pentru deserturi. Se mixează totul timp de 3-4 minute la viteză mare.
Brioșele răcite se decorează imediat cu spuma proaspăt preparată și cu fulgi de ciocolată.
Următoarea rețetă
>