Aperitiv cu mozzarella și șuncă

279 VIZUALIZARI | 2020-08-31 12:43:34 | Categorie: Aluaturi Rețete video
Aperitiv cu mozzarella și șuncă
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

500 g făină
200 ml apă caldă
150 ml lapte cald
150 ml ulei
1 linguriță sare
150 g mozzarella rasă sau brânză cheddar proaspătă
măsline tăiate felii
șuncă sau salam
nuci
pătrunjel tocat

MOD DE PREPARARE

Amestecați într-un bol făina cu sarea și drojdia uscată Pakmaya.
Turnați laptele cald și uleiul și amestecați, apoi adăugați treptat apa calduță.
Frământați pentru 10 minute până ce obțineți un aluat fin.
Acoperiți cu o pânză curată și lăsați aluatul să se odihnească pentru 35-40 min.
Tăiați bucăți de aluat de dimensiunea unei nuci și întindeți aluatul cu mâna.
Ungeți cu pastă de tomate, puneți câte o bucățică de nucă și modelați.
Puneți șunca printre bucățile de aluat, adăugați măslinele feliate și presărați brânza cheddar deasupra.
Coaceți la 180 grade C pentru 20-30 minute.
Următoarea rețetă
>