PASCĂ CU BRÂNZĂ ȘI CREMĂ DE CIOCOLATĂ FĂRĂ ALUAT

144 VIZUALIZARI | 2021-04-26 11:50:35 | Categorie: Desert
PASCĂ CU BRÂNZĂ ȘI CREMĂ DE CIOCOLATĂ FĂRĂ ALUAT
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru cremă:

450 g ciocolată neagră
450 g zahăr
350 g unt/margarină
1 lingură făină
9 buc ouă

Pentru umplutură:

450 g brânză de vaci
100-125g zahăr pudră
100 g frișcă lichidă
2 buc ouă
coajă de lămâie/portocală și arome după preferință

MOD DE PREPARARE

Pentru crema de ciocolată, se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Pentru crema de brânză: se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.
Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.
Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.
Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>