PASCĂ RAPIDĂ CU BRÂNZĂ

92 VIZUALIZARI | 2021-04-26 12:02:12 | Categorie: Desert
PASCĂ RAPIDĂ CU BRÂNZĂ
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru aluat:

450 g biscuiți simpli
250 g unt

Pentru umplutură:

900 g brânză de vaci
200 g zahăr
200 g frișcă lichidă
4 buc ouă
coajă de lămâie/portocală și arome după preferință

MOD DE PREPARARE

Pentru aluatul sfărâmicios, se topește untul și se lasă la răcit, iar între timp se sfărâmă biscuiții.
Untul topit se adaugă peste biscuiții și se amestecă până se obține consistența unei paste.
Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.
Se întinde pasta de biscuiți în formă, dar se lasă o mică bordură pe margini, iar deasupra se toarnă umplutura.
Pasca se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. După ce se răcește, se scoate din formă.
Următoarea rețetă
>