RULADĂ DE BISCUIȚI CU NUCĂ DE COCOS

563 VIZUALIZARI | 2021-05-16 10:27:16 | Categorie: Desert
RULADĂ DE BISCUIȚI CU NUCĂ DE COCOS
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru foaie ruladă:

500 g biscuiți
300 - 400 ml lapte

Pentru cremă:

200 g unt
100 g nucă de cocos

MOD DE PREPARARE

Foi: zdrobește cât mai fin biscuiții și adaugă cacao. Toarnă laptele puțin câte puțin și amestecă bine pana obții un aluat omogen, dar nu foarte moale.
Cantitatea de lapte variază în funcție de tipul de biscuiți pe care îi folosim, unii absorb mai mult lapte, alții mai puțin.
Împarte compoziția în 2 părți egale.
Între 2 folii alimentare, întinde fiecare parte de compoziție cu sucitorul. Întinde până vei obține o foaie uniformă cu o grosime de 0,5 cm.
Crema: bate untul spumă. Adaugă zahărul pudră și mixează până acesta este încorporat bine în unt.
Adaugă nuca de cocos și amestecă până se omogenizează crema.
Crema obținută întinde-o uniform peste foile de biscuiți.
Rulează strâns foile de biscuiți.
Ține la rece ruladele astfel formate cel puțin 2- 3 ore.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>