Aperitiv cu roșii uscate și brânză feta

177 VIZUALIZARI | o lună în urmă | Categorie: Aluaturi Rețete video
Aperitiv cu roșii uscate și brânză feta
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru aluat:

500 g faină
100 - 200 ml apă călduță
150 ml lapte cald
150 ml ulei
1 linguriță sare

Pentru umplutură:

brânză feta
o jumătate de legătură de ceapă verde
roșii uscate
1 buc gălbenuș de ou

MOD DE PREPARARE

Peste făină se presară lingurița de sare, plicul de drojdie și se amestecă.
Apoi se adaugă laptele cald și uleiul și se omogenizează.
Treptat se toarnă apa călduță.
Frământă timp de 10 minute pentru a obține un aluat fin.
Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul să se odihnească pentru 35 - 40 de minute.
Amestecă brânza feta cu ceapa verde și roșiile uscate.
Formează apoi aluatul în bucăți de dimensiunea unei nuci și adaugă umplutura în fiecare bucată.
Modelează, adaugă într-o tavă rotundă și unge cu gălbenuș.
Coace pentru 20-30 de minute la temperatura de 180 de grade.
Următoarea rețetă
>