Biscuiți cu portocale

496 VIZUALIZARI | 2020-01-22 1:02:10 | Categorie: Aluaturi Desert
Biscuiți cu portocale
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

3 buc albuș de ou
200 g zahăr
75 g făină de grâu
375 g făină de migdale
un praf de sare
1 linguriță coajă de portocală rasă

Pentru decor:

MOD DE PREPARARE

Spumează albușurile și zahărul cu un mixer timp de 4-6 minute până când amestecul devine alb.
Amestecă într-un vas făina cernută, zahărul pudră, coaja de portocală, zahărul vanilinat, praful de sare și făina de migdale.
Înglobează cu o spatulă spuma de ou cu amestecul de făină.
Mută amestecul într-un pos și toarnă biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt
Decorează cu Zahăr Pudră Pakmaya pe biscuit cu ajutorul unei strecurători mici.
Se coace în cuptorul încălzit la 65°C, timp de 12-15 minute.
După coacere, se scot din cuptor, se lasă la răcit și se servesc.
Următoarea rețetă
>