BISCUIȚI CU STAFIDE ȘI MIGDALE

342 VIZUALIZARI | 2021-04-20 7:09:56 | Categorie: Desert
BISCUIȚI CU STAFIDE ȘI MIGDALE
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

350 g făină
1 vârf sare
70 g griș
50 ml apă
100 ml lapte
50 ml suc de mere
50 g stafide

Pentru decor:

1 castron mic de migdale

MOD DE PREPARARE

Pune făina într-un castron mare. Adaugă și amestecă drojdia uscată instant Pakmaya, sare, zahăr pudră Pakmaya, zahărul vanilinat și grișul.
Adaugă apa, laptele și sucul de mere. Frământă toate ingredientele până vei obține un aluat neted.
Adaugă la final stafidele și frământă din nou.
Acoperă aluatul în folie alimentară și lasă la odihnă timp de 30 minute la temperatura camerei.
Presară pe blatul de lucru puțină făină și întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor. Aluatul trebuie să aibă aprox 2 cm grosime.
Cu ajutorul unei matrițe decupează biscuiții.
Așază bucăți de migdale pe fiecare biscuit. Apasă cu mâna migdalele pentru a intra în aluat.
Așază biscuiții într-o tavă tapetată cu foaie de copt.
Coace biscuiții într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20 - 25 minute.
Când s-au răcit, biscuiții pot fi pudrați cu zahăr pudră cu gust de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>