CHEC CU SUC DE PORTOCALE

2 VIZUALIZARI | 2 ore în urmă | Categorie: Desert Rețete Post
CHEC CU SUC DE PORTOCALE
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

300 g făină
75 ml ulei
200 ml suc de portocale
2 linguri fulgi de nucă de cocos
coajă de portocale
un praf de sare

MOD DE PREPARARE

Într-un castron amestecă făina cu zahărul, nuca de cocos, praful de copt, coaja de portocale și un praf de sare.
Cu telul fă o gropiță în mijloc și toarnă sucul de portocale și uleiul. Amestecă până la omogenizare.
Toarnă compoziția în tava de chec tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptor la foc mediu la 160 grade, pentru cca. 30 de minute, până prăjitura devine fermă la atingere și trece testul cu scobitoarea.
Scoate-o pe un grătar, cu tot cu hârtia de copt, și las-o la răcit. Porționează și pudrează checul cu zahăr vanilat.
Poftă bună!