Cornulețe cu sfeclă roșie și pastă de măsline

241 VIZUALIZARI | 2020-08-10 6:09:16 | Categorie: Aluaturi Rețete video
Cornulețe cu sfeclă roșie și pastă de măsline
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

500 ml făină
100-200 ml suc de sfeclă roșie
150 ml lapte cald
150 ml ulei
1 linguriță sare
150 g pastă de măsline

MOD DE PREPARARE

Amestecați făina, sarea, drojdia uscată Pakmaya cu laptele cald, uleiul și sucul de sfeclă.
Frământați timp de 10 minute până obțineți un aluat fin.
Acoperiți cu o pânză curată și lăsați aluatul să se odihnească pentru 35-45 min.
Împărțiți aluatul in 4 bucăți și întindeți fiecare bucată de aluat cu ajutorul unui sucitor.
Ungeți fiecare aluat în parte cu pastă de măsline și rulați aluatul.
Tăiați aluatul în bucăți de 5 cm lungime și modelați apăsând aluatul cu o spatulă de lemn.
Coaceți la 180 grade C pentru 20-30 min.
Următoarea rețetă
>