Macarons

1056 VIZUALIZARI | 2020-01-22 1:41:29 | Categorie: Desert
Macarons
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

260 g făină de migdale
2 linguri cafea măcinată foarte fin
1 lingură apă
3 buc albuș de ou

Pentru umplutură:

120 g unt
1 lingură cacao Pakmaya
1 lingură sirop de arțar/miere

MOD DE PREPARARE

Făina de migdale se cerne prin sită și se înglobează cu Zahărul Pudră (50 g) și cafeaua.
Pentru a pregăti amestecul pentru coji, vasul și ustensilele trebuie să fie uscate.
Spumează albușurile de ou timp de 5 minute, apoi înglobează treptat 150 g zahăr pudră cu o lingură. Mixează încă 10 minute. Când capătă consistența de bezea, adaugă treptat amestecul de făină, zahăr și cafea, cu ajutorul unei spatule.
Toarnă amestecul într-un pos si formează bezele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coc în cuptorul încălzit la 175°C, timp de 20-25 minute.
După coacere, cojile de macarons se lasă la răcit.
Următoarea rețetă
>