PASCĂ REINTERPRETATĂ

301 VIZUALIZARI | 12 luni în urmă | Categorie: Desert Rețete video
PASCĂ REINTERPRETATĂ
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

50 g biscuiți digestivi
20 g unt topit
1 lingură cacao Pakmaya
80 g ciocolată albă
100 g brânză de vaci
100 g mascarpone
100 g cremă de brânză
20 g stafide

MOD DE PREPARARE

Într-un bol, sfărâmă biscuiții cu mâna, apoi adaugă deasupra lor untul topit și cacao. Mixează compoziția cu o lingură de lemn, până la omogenizare.
În alt vas, topește ciocolata albă, amestecând ușor cu un tel până când această este topită complet. Mută vasul pe un blat de lemn și adaugă mascarpone peste ciocolata topită, amestecând bine cu telul până la omogenizare. În aceeași compoziție, adaugă apoi crema de brânză, brânza de vaci și stafidele, mixandu-le până la omogenizare.
Pregătește o tavă rotundă de copt cu inel detașabil și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.
Toarnă apoi compoziția de biscuiți cu cacao și modeleaz-o pe fundul tăvii cu ajutorul unei linguri sau unei spatule de silicon. Peste stratul de biscuiți, toarnă umplutura pentru pască, iar apoi presară în strat subțire zahărul pudră cu aromă de vanilie, cu ajutorul unei site.
Lasă pasca peste noapte la frigider.
Înainte de servire, scoate pasca din tava de copt, prin desfacerea inelului detașabil și asaz-o pe o farfurie sau platou rotund.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>