Biscuiți cu mere și ciocolată

202 VIZUALIZARI | 2020-08-31 10:43:27 | Categorie: Aluaturi Desert
Biscuiți cu mere și ciocolată
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru aluat:

375 g făină
2 buc ouă
2 linguri iaurt
50 g unt topit

Pentru umplutură:

3 buc mere
100 g nucă măcinată
1 lingură unt
50 g ciocolată de lapte topită
1 lingură scorțișoară

MOD DE PREPARARE

Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.
Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.
Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.
Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.
Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.
Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.
Biscuții se pot servi calzi sau reci.
Următoarea rețetă
>