FURSECURI FĂRĂ GLUTEN

224 VIZUALIZARI | 2021-06-17 10:25:26 | Categorie: Desert Rețete Post
FURSECURI FĂRĂ GLUTEN
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

250 ml suc de portocale
125 ml ulei de cocos
150 g zahăr
375 g făină fără gluten
esență de vanilie
1 linguriță zeamă lămâie
zahăr pudră cu gust de vanilie pentru pudrat

MOD DE PREPARARE

Pune într-un bol sucul de portocale, uleiul de cocos, zahărul și mixează-le până când s-a dizolvat zahărul.
Adaugă făina fără gluten, coaja de portocală, drojdia instant și bicarbonatul stins cu lămâie și mixează-le din nou la viteză medie.
Aluatul seamănă la textură cu plastilina, se lucrează ușor cu el și nu se prinde de mâini.
Formează grămăjoare și modelează-le între mâini în formă rotundă, apoi le poți turti puțin în palme.
Așază fursecurile în tavă, pe hârtia de copt.
Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 minute la o temperatură de 180°C.
Pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu gust de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
Următoarea rețetă
>